söndag 19 oktober 2014

Bra dag

Idag har varit en bra dag. Trots skitont i fötterna och lite ångest över hur utseendet börjar bli med all vätska som samlas i kroppen.

Vi började dagen med gemensam promenad med jyckarna, alltid lika mysigt när vi går hela familjen ♥

Efter frukost och lite slösurfande så åkte vi till hölls och grizzly. Vi var/är på jakt efter en billig och mysig hundbädd, vi hittade en på grizzly iaf :-) Och båda hundarna har redan myst i den (dock ej samtidigt) så den blev klart godkänd. :-)

Efter våran lilla roadtrip så gjorde vi ett litet ryck i trädgården. Magnus klippte gräset och jag fixade hos kaninerna, slängde lite skräp som låg på altan osv. Älsklingen ställde även in utemöblerna för vintern. Skönt att ha det gjort.
Hos kaninerna blev det lite nya grenar, ett par takpannor och lite städning.

Sen ikväll så blev det riktigt mys. Första lagade jag mat, kotlett med kokt potatis och gräddsås = mumma!!! Efter det lite chips och dipp och ännu lite senare så fick jag ett grymt sug efter sockerkaka så slängde ihop en sådan. Blev helt perfekt :-)

Så denna dagen har rullat på. Haft ont och jävligt men humöret har varit okej ändå. :-)

Imorgon ska vi till USÖ på informationsträff om hur det är när man kommer in och det är dags att föda. Om förlossningsavdelningen och bb osv. Två timmar ska det ta, suck :-P Men det ska tydligen vara en väldigt bra träff så vi hoppas på det. :-)

Lägger upp ett par bilder från idag. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar