tisdag 13 januari 2015

Massa besök och mysiga kvällar

Efter nyår har det gått i ett.
Vi fått en hel del besök och vi har även tagit oss iväg och träffat folk. :)

Moa och Alexandra var här en förmiddag. Gud vad jag saknat de brudarna. Prata massa hund med folk som tänker likadant inom träning är så skönt. Dock blev det ju ändå så att vi pratade mest om Alvin då det var han dom mest ville hälsa på ;) Alvin fick fina kläder av Moa och Karl, (antar att Karl var med på ett hörn ;) ) 

Sen har äntligen Essa varit hit också. :D Alvin fick supersöta vantar och mössa av henne, ska faktiskt inviga mössan idag :) 
Det är lika härligt varje gång vi ses, det är som om vi sågs igår även fast det gått månader sen sist <3

Magnus syster Beth har varit hemma också. Så vi har träffat henne rätt mycket så Alvin fått hänga med sin faster :)

Magnus faster har också varit och hälsat på. Vi fick en superfin blöjtårta som hon gjort själv :D Blev jätteglad då jag alltid tänkt att det skulle vara kul att få en sådan nångång :) 

Sen har vi varit och hälsat på Emma, Glenn, Casper och lilla Clara :) ÄNTLIGEN tyckte jag och Emma då vi varit förkylda osv så har vi inte kunnat setts. Clara är ju endast 6 dagar yngre än Alvin så det är extra roligt att ses.
Och kul hade vi! Dom bjöd oss på god mat och vi pratade konstant hela kvällen om allt och inget, Casper var på bra humör och ville visa sitt rum och sitta i knät, myskillen <3 Fick tom en varsin hejdåkram när vi skulle hem.
Och Alvin och Clara var så söta. Alvin såg dock enorm ut om man jämför med henne :P
Trevligt var det och jag hoppas att vi ses snart igen!

Vi har också hunnit med en tripp upp till Malung. :) Var härligt att träffa mamma och pappa. Pappa hade inte träffat Alvin än så det kändes extra bra. Träffade även älskade syster Linda <3
Kakan, Ikk och Mathias kom även och sa hej! :D Så härligt att få träffa dom :D 
Alvin blev jättekär i Kakan, pratade och smålog mot henne en bra stund <3
Hann tyvärr inte träffa Stina så det måste vi ordna nästa gång! <3 

Sen har vi varit till Calle, Nina och lilla Ivar på försenad nyårsmiddag ;) Ivar fick magsjuka på nyår så det blev inte av då.
Lika trevligt som vanligt med god mat och härligt sällskap. Alvin var i strort sett vaken hela den dagen så han sov som en stock den natten, orkade knappt äta :P

Så ja, som ni ser har det varit fullt upp, så har haft ett par slappardagar då Magnus kört snö ett par nätter. Men i helgen blir det livat igen. Brorsan, Sanni och Mio kommer till Kumla. Så vi kommer ha en liten "julafton" så mamma och pappa kommer ner också.
Så vi blir nog 20 pers iaf ;) Tyvärr kan inte Linda komma då hon jobbar :(
Så, så ser det ut för tillfället ;) 

1 kommentar: