söndag 1 mars 2015

Vilken helg!

Jaha, då var denna helg slut. Och vilken härlig helg det har varit! :-D
Igår var vi på dop, Clara skulle döpas. Massa barn, trevlig stämning och trevliga människor. Det var väldigt kul att få ta del av denna dag!
Alvin skötte sig utmärkt! Blev bara ledsen en enda gång och det var när vi skulle byta kläder på honom pga spyor :-P
Han kunde sova lugnt i vagnen, vilket var väldigt skönt, då det hade vart väldigt jobbigt och varmt att ha honom i famnen hela tiden.
Vi fällde även upp vagnen i sittläge så han kunde sitta upp en stund och kika på sina leksaker, vilket han tyckte var ganska skönt för vi fällde upp sufletten så det blev lite lugnare åt honom.
Men som sagt, en väldigt trevlig dag!
Tack så hemskt mycket Emma och Glenn att vi fick komma :-D  <3
Sen idag så har det varit en lite lugnare dag. Älsklingen tog Alvin imorse och även en gång inatt, så fick lite sovmorgon och det var guld värt! <3
Sen blev det mest att slöa, det var väl fram mot eftermiddagen jag började vakna till lite.
Pea kom med fika och umgicks en stund så det var trevligt. Han och Alvin satt bredvid varann i soffan medans jag och älsklingen gjorde ett ryck med möblemanget i vardagsrummet, så nu är skrivbordet där det ska vara :-)
Sen efter att Pea varit här så kom svärmor förbi och hälsade på. Alvin började tyvärr bli trött då, så han var lite kinkig, men några leenden fick hon allt!
Så en helt okej helg helt enkelt! Enda negativa är att Alvin drog på sig en liten förkylning igår troligtvis. Vaknade inatt och var supersnorig och har även varit snorig idag. Men förhoppningsvis går det över snabbt. Han är inge annorlunda annars så det är skönt. :-)
Slänger upp lite blandade bilder.
Natti natti <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar